Hitta bra klädskåp i Jönköping

Du kanske letar efter klädskåp i Jönköping? Om du har behov av klädskåp i Jönköping, så vänd dig till HEAB. Hos dem finns det även:

  • Butiksinredning
  • Lagerinredning
  • Spårpanel
  • Kyl och frys
  • Begagnat

HEAB säljer både helt ny och begagnad butiksinredning och lagerinredning. Det till alla sorters branscher. Klädskåp kan vara bra att ha i omklädningsrummet i anslutning till lagret. Men även på andra arbetsplatser passar de bra.

I Jönköping finns det klädskåp och mycket mer

Om det är så att du behöver klädskåp i Jönköping, eller olika typer av inredningar, så är det smart att vända dig till HEAB. När det gäller deras inredning för lager, så har de bland annat pallställ, hyllställ, grenställ, plåtskåp, arbetsbänkar samt att de även har truckar, lagerlådor och produkter för märkning.

Hos detta företag finns det även ett brett utbud av butiksinredning. Det är allt från ställ och korgar till kundvagnar, skyltning, kassadiskar och övrig inredning som kan vara bra att ha.

HEAB har även en hel del inom begagnat, som kontorsinredning och möbler samt kylar och frysar.

Utrusta omklädningsrummet med bra klädskåp

Är det så att du har ett lager, en verkstad eller liknande, så hittar du bra lagerinredning hos HEAB. Passa även på att köpa bra klädskåp att ställa i omklädningsrummet. Det så att de anställda kan ha möjlighet att byta om och ha sitt ombyte i skåpet.

Det finns även andra bra plåtskåp hos detta företag, med en mängd användningsområden. Om du vill se vad HEAB har att erbjuda, besök då gärna deras hemsida.